Over Ons

SpoelenMaar.nl is een website gemaakt door liefhebbers, voor liefhebbers en nieuwsgierige Nederlanders. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere, lekkere bieren en we zien graag de biercultuur in Nederland verbeteren. Steeds meer mensen vinden de weg naar speciaalbier. Wij hopen als blog een steentje te kunnen bijdragen in uw zoektocht naar andere lekkere bieren, naast de bekende pilseners en trappisten.

We hopen mensen te informeren en vermaken met de berichten op onze site. We hopen mensen ook nieuwsgieriger te maken, zodat mensen meer gaan kijken naar bieren die ze nog niet kennen. Veel mensen houden vast aan pils en aan een Leffe of Westmalle, terwijl er nog zoveel andere bieren zijn, die je misschien ook wel lekkerder vind. Wij hopen je te kunnen helpen met het ontdekken van deze bieren en om je er enthousiast over te maken.

We zijn niet theoretisch onderlegt, maar we halen de meeste kennis uit praktijkervaring. Onze berichten zullen vaak dan ook meer over onze persoonlijke ervaringen gaan dan dat ze bestaan uit pure theorie. Enige kennis is leuk, omdat je dit ook kunt toepassen en zodat je weet wat je drinkt, maar de ervaring dat het bier je brengt is het aller belangrijkst wat ons betreft.

Het komt erop neer dat we eigenlijk maar wat aanmodderen, maar dan wel met grote liefde voor het product. Feedback is altijd welkom en met reacties zijn we ook blij!

 

 

No comments yet

Leave a Reply