Bierfestival Oirschot

6 Apr

Donderdag 17 mei 2012 van 12:00 tot 19:00 is het weer zover: Het Oirschotse Speciaalbierfestival. Omdat dit in ons eigen dorp is maken we er toch maar wat reclame voor. Allerlei informatie vind je in dit artikel.

Bierfestival Oirschot

Vorig jaar was het een zeer geslaagd festival. Het weer zat mee, er waren vele soorten bier en er waren over de dag verdeeld zo’n 600 bezoekers op het terrein van brouwerij Oirschots bier. Na zo’n succes kon de volgende editie natuurlijk niet uitblijven en dit jaar valt het precies in de Week van het Nederlandse Bier. Ik hoop dat het net zo leuk zal zijn als vorig jaar en ik hoop dat er veel mensen komen kennis maken met bieren uit alle provincies, maar natuurlijk ook met het bier van ons eigen Oirschotse bodem.

Uit iedere provincie zal er bier getapt worden. Daarnaast wordt er ook bier van Brouwerij Oirschots bier getapt, waaronder bier dat is ge-barrel aged op Port vaten. Dit bier kun je ook laten afvullen op fles, zodat je het mee kunt nemen naar vrienden of familie.

Ook zal er bier verkocht worden (met korting) dat de houdbaarheidsdatum is gepasseerd. Hoe erg dit is voor bier lees je in dit artikel.

Verder zullen er voor de verzamelaars veel etiketten zijn die ze kunnen verzamelen, worden er oude brouwerij artikelen verkocht en er zijn een groot aantal bieren op fles van over de hele wereld aanwezig om gedronken te worden.

Mocht je niks te doen hebben op hemelvaartsdag: kom dan vooral even langs! Mocht je wel iets te doen hebben: annuleer het en kom alsnog. Wij zijn in ieder geval aanwezig.

 

No comments yet

Leave a Reply